SANITAIR 

Toe aan een nieuwe badkamer, uw bestaande badkamer laten renoveren of uw sanitaire toestellen vervangen? Een kolfje naar de hand van Lieven Wauman. Al uw sanitair of het nu om een totaalproject, een douche, een bad of een toilet gaat, kan u aan Lieven Wauman overlaten. Tientallen projecten bewijzen de deskundigheid op het vlak van sanitaire installaties van Lieven Wauman. Wie sanitair zegt in de regio Zaffelare, komt al snel terecht bij deze specialist in sanitair. Trouwens zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten kunt u hier terecht. 

Het deskundig plaatsen van sanitaire installaties is het stokpaardje van Lieven Wauman. Van compleet uitgeruste badkamer tot deelproject, alle klussen worden tot in de puntjes verzorgd. Daarbij wordt steeds gebruikt gemaakt van toonaangevende merken en leveranciers. U wordt ondersteund van A tot Z en geadviseerd bij uw keuze. Zo geniet u jarenlang van uw nieuw of vernieuwd sanitair. 

Problemen met uw sanitair en dringend nood aan een oplossing? Ook voor ontstoppingen kunt u bij Lieven Wauman terecht. In de regio Zaffelare wordt gezorgd voor een snelle oplossing. U wordt snel verder geholpen en kunt rekenen op een toekomstbestendige oplossing. 

Wenst u een nieuwe badkamer, uw badkamer te laten renoveren of heeft u nood aan oplossingen betreffende uw sanitair? Neem contact op en u krijgt in geen tijd een vrijblijvende offerte op maat.