Onze diensten

Onze diensten

CENTRALE VERWARMING

CENTRALE VERWARMING

Van het plaatsen van nieuwe centrale verwarming tot het herstellen van een bestaande installatie, laat het maar aan Lieven over.

Meer informatie
SANITAIR

SANITAIR

Toe aan een nieuwe badkamer, uw bestaande badkamer laten renoveren of uw sanitaire toestellen vervangen? Een kolfje naar de hand van Lieven Wauman

Meer informatie
ELEKRICITEIT

ELEKRICITEIT

Niet enkel voor loodgieterij, centrale verwarming en sanitair kunt u bij Lieven Wauman in Zaffelare terecht, ook voor elektriciteitswerken zit u hier goed.

Meer informatie
AIRCO & VENTILATIE

AIRCO & VENTILATIE

Verkoeling is essentieel, net als een goede ventilatie. Bij Lieven Wauman zorgt men voor de vakkundige plaatsing van airco’s en dit zowel bij particulieren als bedrijven.

Meer informatie

LIEVEN WAUMAN, DÉ LOODGIETER IN DE RUIME REGIO ZAFFELARE 

Op zoek naar een capabele en betaalbare loodgieter met kennis van zaken in de regio Zaffelare? Dan moet u bij Lieven Wauman zijn. Deze loodgieter heeft heel wat jaren ervaring en heeft al sinds 2006 zijn eigen zaak in loodgieterij. Reken maar dat deze ervaren loodgieter uw sanitaire klus klaart. Snel, vakkundig en persoonlijk. Als meewerkend patroon heeft u rechtstreeks contact met Lieven zelf, die steeds aanwezig is op de werf. Zo beschikt u over één aanspreekpunt en wordt de kwaliteit van de werken gewaarborgd. Maar niet enkel voor loodgieterij staat Lieven klaar, ook voor centrale verwarming, sanitair en elektriciteitswerken bent u hier aan het juiste adres. 

Contacteer Lieven
Ons werk

In beeld