CENTRALE VERWARMING

Van het plaatsen van nieuwe centrale verwarming tot het herstellen van een bestaande installatie, laat het maar aan Lieven over. Als specialist in centrale verwarming in en rond Zaffelare, heeft hij al tientallen installaties achter de rug.

Een centrale verwarming op aardgas, stookolie of elektriciteit? Voor het team van Lieven Wauman maakt het niet uit. De nodige ervaring en knowhow is in huis om alles piekfijn te installeren of te herstellen. Van het plaatsen van een verwarmingsketel tot het installeren van radiatoren en vloerverwarming. Laat uw volledige cv-project maar aan Lieven en zijn team over. Zowel particulieren, bedrijven als aannemers kunnen bij Lieven Wauman terecht. 

 Om de kwaliteit van uw centrale verwarming te kunnen garanderen werkt Lieven Wauman enkel met toonaangevende merken. Buderus en Viessmann zijn de geprefereerde merken. Twee merken die hun deugdelijkheid al ruimschoots bewezen hebben. Problemen met uw bestaande verwarming? Dan worden deze vakkundig onder handen genomen en gerepareerd. Benieuwd naar de mogelijkheden of wenst u een offerte op maat? 

Geef een seintje en u ontvangt snel een vrijblijvende offerte.