Wij plaatsen, onderhouden en herstellen uw centrale verwarming

Lieven Wauman is een specialist in het plaatsen van centrale verwarming in Zaffelare en omstreken. Deze bevlogen zaakvoerder doorkruist samen met zijn medewerker Oost-Vlaanderen voor het installeren, onderhouden en herstellen van centrale verwarming.

Aardgas, stookolie of elektriciteit

We hebben de ervaring en knowhow om zowel centrale verwarming op aardgas, stookolie en elektriciteit feilloos te installeren. We plaatsen niet alleen de verwarmingsketel maar ook de radiatoren en zo u dat wenst vloerverwarming. We hebben het vertrouwen van zowel bouwers als verbouwers in de ruime regio van Zaffelare bij Lochristi.

Gerenommeerde merken

Lieven Wauman werkt vooral met Buderus en Viessmann, twee merken die hun kwaliteit ruimschoots bewezen hebben. Maar uiteraard kan u ook zelf een ander merk kiezen. We komen ook langs voor kleine aanpassingen en onderhoud van uw centrale verwarming. Hebt u brokken? Dan komen we die snel en deskundig herstellen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan beslist contact op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte op. En dit ook voor sanitair en elektriciteit.

Back to Top